Skip to content

food

In september 2023 start de tweede editie van het food-traject.

Wil jij samen met mij gezond richting de feestdagen op vlak van voeding?

Dan is dit food-traject iets voor jou!

Gezond richting de feestdagen.

De zomervakantie is nog niet eens voorbij en we beginnen al weer te denken aan de sfeer van de wintermaanden.

Ben jij iemand die elk jaar opnieuw zegt “En na de zomer ga ik letten op mijn eten!”? Of iemand die in september goed van start gaat, maar halverwege oktober weer hervalt in haar/zijn oude gewoontes? Ben jij iemand die graag met gezonde voeding bezig is of wil zijn, maar door het bos de bomen niet meer ziet?

Dan kan ik je dit jaar misschien helpen!

Het FOOD-traject is voor iedereen die kennis wil maken met voeding die een positief effect heeft op ons lichaam en wil weten waarom dit zo is. Wat brol voor ons lichaam is en waarom het voor overtollige kilo’s zorgt.

Het FOOD-traject “gezond richting de feestdagen” zal plaatsvinden van september tot en met december 2023.

inhoud van het FOOD-traject “gezond richting de feestdagen”

Het food-traject “gezond richting de feestdagen” is een 3-maanden-traject waarin je kennis maakt met de do’s & don’t’s van voeding en alles daarrond.

Ik neem je mee in het land van de macronutriënten, meer bekend onder de vetten, eiwitten en koolhydraten. Ik leer je wat ze zijn, waarom we ze nodig hebben en aan welke we de voorkeur geven. Ook de minder goede voedingsmiddelen komen aan bod. Zo leg ik je uit wat anti-nutriënten zijn en waarom we ze best niet al te vaak binnenkrijgen. Waarom zoogdieren een negatieve invloed hebben op ons lichaam en welke voedingsmiddelen echt de boosdoeners zijn. Naast wat we zouden moeten eten, haal ik aan hoe, wanneer en hoeveel eten goed is voor ons lichaam. Om te eindigen bespreek ik enkele onderwerpen die gelinkt zijn aan voeding: intermittent fasting/drinking, etiketten leren lezen, intuïtief eten, bioritme en slaap, beweging en de relatie tussen voeding en veroudering.

Na het 3-maanden-traject heb je zelf alle tools in handen om voor de rest van je leven de goede keuzes te maken op vlak van voeding.

praktisch

Het food-traject gaat van start op 25 september 2023 en loopt tot en met 15 december 2023.

Op 25 september om 20u komen we live samen om elkaar te leren kennen, om het verloop van het traject te bespreken en om de eerste module van het food-traject in te leiden. Jullie krijgen dan ook alle documenten die jullie nodig hebben: de food-cursus, inloggegevens voor het online forum (via Huddle) met video’s, recepten…

Om de twee weken vindt er een online-meeting plaats waar ik jullie telkens meer uitleg geef over de volgende modules en waar ik al jullie vragen beantwoord. De meeting gaat steeds door op maandag van 20u tot 21u.

  • 9 oktober
  • 23 oktober
  • 6 november
  • 20 november
  • 4 december

 

Op vrijdag 15 december komen we opnieuw live samen om het traject feestelijk af te sluiten.

De live-meetings zullen door gaan bij Fitax in Wilrijk (Oosterveldlaan 211), tenzij anders gecommuniceerd.

 

Op 25 september ontvang je alles in een papieren werkboek samengebundeld en krijg je meer uitleg over het verloop van het traject.

Daarnaast krijg je toegang tot een online forum met video’s en extra tools, inclusief recepten met de boodschappenlijst, de instructies en eventuele alternatieven. Je krijgt eveneens interessante tips omtrent boeken, recepten, merken van bepaalde voedingsmiddelen…

Het online-deel blijft 1 jaar beschikbaar.

FOOD-traject

Gezond richting de feestdagen

€295 (excl. BTW)

  • 3 maanden traject
  • Papierenversie Food-traject
  • Toegang tot een online forum via e-mailadres
  • Eerste en laatste meeting zal live doorgaan op 25 september en 15 december 2023
  • Om de 2 weken maandag van 20u-21u online begeleiding

schrijf je hier in voor het FOOD-traject

Inschrijvingen gesloten