Skip to content

food

In april 2023 start de eerste editie van het food-traject.

Wil jij samen met mij gezond de zomer in op vlak van voeding?

Dan is dit food-traject iets voor jou!

Gezond de zomer in.

Nog een dikke 3 maanden en de zomer vakantie staat weer voor de deur. (Daar word ik nu eens vrolijk van!)

Ben jij iemand die elk jaar opnieuw zegt “En nu ga ik die overtollige kilo’s voor de zomer wegkrijgen!”? Of iemand die het nieuwe jaar met goede voornemens start, maar halverwege maart weer hervalt in haar/zijn oude gewoontes? Ben jij iemand die graag met gezonde voeding bezig is of wil zijn, maar door het bos de bomen niet meer ziet?

Dan kan ik je dit jaar misschien helpen!

Het FOOD-traject is voor iedereen die kennis wil maken met voeding die een positief effect heeft op ons lichaam en wil weten waarom dit zo is. Wat brol voor ons lichaam is en waarom het voor overtollige kilo’s zorgt.

Het FOOD-traject “gezond de zomer” in zal plaatsvinden van april tot en met juni 2023.

inhoud van het FOOD-traject “gezond de zomer in”

Het food-traject “gezond de zomer in” is een 3-maanden-traject waarin je kennis maakt met de do’s & don’t’s van voeding en alles daarrond.

Ik neem je mee in het land van de macronutriënten, meer bekend onder de vetten, eiwitten en koolhydraten. Ik leer je wat ze zijn, waarom we ze nodig hebben en aan welke we de voorkeur geven. Ook de minder goede voedingsmiddelen komen aan bod. Zo leg ik je uit wat anti-nutriënten zijn en waarom we ze best niet al te vaak binnenkrijgen. Waarom zoogdieren een negatieve invloed hebben op ons lichaam en welke voedingsmiddelen echt de boosdoeners zijn. Naast wat we zouden moeten eten, haal ik aan hoe, wanneer en hoeveel eten goed is voor ons lichaam. Om te eindigen bespreek ik enkele onderwerpen die gelinkt zijn aan voeding: intermittent fasting/drinking, etiketten leren lezen, intuïtief eten, bioritme en slaap, beweging en de relatie tussen voeding en veroudering.

Na het 3-maanden-traject heb je zelf alle tools in handen om voor de rest van je leven de goede keuzes te maken op vlak van voeding.

praktisch

Het food-traject gaat van start op 10 april 2023 en loopt tot en met 30 juni 2023.

Op 10 april (paasmaandag) om 16u komen we live samen om elkaar te leren kennen, om het verloop van het traject te bespreken en om de eerste module van het food-traject in te leiden. Jullie krijgen dan ook alle documenten die jullie nodig hebben: de food-cursus, inloggegevens voor het online forum (via Huddle) met video’s, recepten…

Om de twee weken vindt er een online-meeting plaats waar ik jullie telkens meer uitleg geef over de volgende modules en waar ik al jullie vragen beantwoord. De meeting gaat steeds door op maandag van 20u tot 21u.

  • 24 april
  • 8 mei
  • 22 mei
  • 5 juni
  • 19 juni

 

Op vrijdag 30 juni komen we opnieuw live samen om het traject feestelijk af te sluiten.

De live-meetings zullen door gaan bij Fitax in Wilrijk (Oosterveldlaan 211), tenzij anders gecommuniceerd.

 

Op 10 april ontvang je alles in een papieren werkboek samengebundeld en krijg je meer uitleg over het verloop van het traject.

Daarnaast krijg je toegang tot een online forum met video’s en extra tools, inclusief recepten met de boodschappenlijst, de instructies en eventuele alternatieven. Je krijgt eveneens interessante tips omtrent boeken, recepten, merken van bepaalde voedingsmiddelen…

Het online-deel blijft 1 jaar beschikbaar.

FOOD-traject

Gezond de zomer in

€295 (excl. BTW)

  • 3 maanden traject
  • Papierenversie Food-traject
  • Toegang tot een online forum via e-mailadres
  • Eerste en laatste meeting zal live doorgaan op 10 april en 30 juni 2023
  • Om de 2 weken maandag van 20u-21u online begeleiding

schrijf je hier in voor het FOOD-traject

INSCHRIJVINGEN OPENEN 22 MAART 2023 EN LOPEN TOT EN MET 29 MAART 2023.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.