
Recept: Noten-zadencrackers



Ingrediënten voor 1 bakplaat
- 50g lijnzaad
- 50g noten
- 1 eiwit
- kruiden


Stappenplan
- Verwarm de oven op 180°C.
- Hak de noten fijn en mix ze met het lijnzaad en het eiwit. Kruid met de kruiden die je verkiest.
- Leg bakpapier op een bakplaat en leg het deeg erop. Leg nog een bakpapier op het deeg en rol uit tot een dunne deeg laag.
- Haal het bovenste bakpapier er af en zet gedurende 10 min in de oven.
- Draai nadien om en bak nog 5 min extra aan.
Tip: Voor dikker toastjes ga je best voor 120g noten of notenmeel en 2 eiwitten. Klop de eiwitten eerst stijf en schep ze nadien onder het notenmengsel. De rest is hetzelfde als bij de noten-zaden crackers.
/ fitax / Noten-zadencrackers / fitax / Noten-zadencrackers / fitax / Noten-zadencrackers / fitax / Noten-zadencrackers
Smakelijk!
Liefs,
Ax