Skip to content

Recept: Noten-zadencrackers

Ingrediënten voor 1 bakplaat

  • 50g lijnzaad
  • 50g noten
  • 1 eiwit
  • kruiden

Stappenplan

  • Verwarm de oven op 180°C.
  • Hak de noten fijn en mix ze met het lijnzaad en het eiwit. Kruid met de kruiden die je verkiest.
  • Leg bakpapier op een bakplaat en leg het deeg erop. Leg nog een bakpapier op het deeg en rol uit tot een dunne deeg laag.
  • Haal het bovenste bakpapier er af en zet gedurende 10 min in de oven.
  • Draai nadien om en bak nog 5 min extra aan.

 

Tip: Voor dikker toastjes ga je best voor 120g noten of notenmeel en 2 eiwitten. Klop de eiwitten eerst stijf en schep ze nadien onder het notenmengsel. De rest is hetzelfde als bij de noten-zaden crackers.

/ fitax / Noten-zadencrackers / fitax / Noten-zadencrackers / fitax / Noten-zadencrackers / fitax / Noten-zadencrackers

Smakelijk!

Liefs,

Ax

Andere tips